Om boken

Biografien om Vidar Theisen har blitt til som et resultat av en livslang drøm hos statsmeteorologen.

På 1950-tallet, etter lange studier, mente Vidar Theisen å kunne bevise hvordan kristen tro og naturvitenskapen kunne forenes, og laget  på eget initiativ en forklaring på hvordan han mente at dette var mulig.

Manuskriptet ble sendt til et forlag, men refusert. Han forsøkte igjen noen år senere, men ble refusert igjen. Denne gangen av tre forskjellige forlag.

Selv om årene har gått, så har ikke Vidar Theisen lagt drømmen om å få trykket sine tanker i bokform på hylla. Det brennende ønsket på innsiden gjorde at Vidar tok noen valg som gjør at du og jeg kjenner navnet Vidar Theisen i dag. (For å få vite mer, må du bestille boken …)
Gjennom avtalen med forfatter/utgiver ble det avtalt at Theisens tanker om verdens opprinnelse skulle inkluderes i boken, uten redigering eller simplifisering og har et eget kapittel på akkurat dette temaet.
Denne boken inneholder  også morsomme kommentarer fra personer som har hatt en eller annen tilknytning til statsmeteorologen; deriblant artisten Espen «Beranek» Holm, værpresentatør May Lisbeth Midtgård Myrvang, tidligere kollegaer og lederen av Vidar Theisen Fan Club.

I tillegg inneholder boken 10 sider med unike familiebilder som aldri tidligere har blitt vist; på turer i inn- og utland.

En perfekt gavebok til godt voksne personer; teksten er gjort litt større for lettere lesning.

Bestill i dag!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s